2012. március 24., szombat

"Itt állok egy bolygónyi aggyal."

Kicsit megkésve de bepótoltuk a 16 hetes ultrahangot, ahol Johanna megint bebizonyította, hogy minden kétséget kizárólag kislány.

A második világháború előtti ultrahangkészülék azt is megmérte, az elmúlt négy hétben hogyan fejlődött a leányzó. Jelentem, ülőmagassága már 11 centiméter, a combcsontja ehhez éppen 3 centi, ami egész arányosnak hangzik. Eddig.

Csakhogy úgy néz ki, a fejátmérője 4 centiméter. Hmm. Hogy jobban fel tudjam mérni az arányokat, megnéztem, ez alapján hogyan alakulnának az én arányaim. A combcsontom 44 centi (ezt a híresen megbízható nagyaraszolás-technikával mértem), azaz ha a lányomhoz szeretnék hasonlítani, akkor a fejátmérőm 58.67 centiméterre kellene rúgjon. Megint csak hmm, ez nem tűnik éppen kicsinek. Annyira nem, hogy ha jól emlékszem a kör kerületére, ez nem kevesebb, mint 184.31 centiméteres fejkerületet jelent! Magyarán ha hasonlítanék Johannára, akkor egy kétméteres sálat annak rövidsége folytán már nem bírnék megkötni a fejemen. Atomszép kislány lesz, akárki megmondhatja:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése