2012. január 8., vasárnap

nem leszek ilyen!! - facebook

Miki megígérte, hogy adhatok neki egy kézzel írt egy oldalas nyilatkozatot, amelyben felsorolom neki, hogy milyen nem leszek és majd ha kezdek én is a teljesen hülye anyuka szerepében tetszelegni, akkor felmutatja nekem és majd rájövök mit csinálok. A nyilatkozat meglesz, de hogy fog-e segíteni azt nem tudom..

facebook.

egyetlen egy dolog van amit még talán a hatszáz darab naponta elveszett, megtalált, fogadd örökbe, ne fogadd örökbe, megverték, nem verték meg kisállat-posztoknál is jobban utálok, az a 'Kisgyerekem alig aludt éjszaka' jellegű bejegyzések végeláthatatlan sokasága. Van olyan ismerősöm, akinek az összes (!) posztja az elmúlt másfél évben Nikikével foglalkozik, ez rettenetes, unalmas, kiábrándító. Ahelyett, hogy felrakna egy rakat fotót mint a normálisak, ahol látszik hogy milyen szerencsés, hogy egy ilyen tündérrel áldotta meg a sors, ez a típus minden reggel kiírja, hogy a baba eldobta a cumiját a baba megtalálta a cumiját a baba mégsem ült fel hatkor csak hétkor blablabla.

Tény, hogy nem muszáj olvasni, erre jutottam én is, amikor (még a saját babám kiderülése előtt:) ) blokkoltam a hölgyeményt egy rakat kisállatgyűjtővel egyetemben, mert unalmas. Nagyon unalmas. Hálisten kevés a gyerekes ismerősöm és többségük azért normális ilyen szempontból, de ettől félek ezzel együtt, nem szeretnék ilyen lenni. Bár azt sem írom ki, ha a férjem rosszul alszik, talán ugyanilyen tökéletesen érdektelennek fogom azt is megélni hogy a kisfiam (Krisztián szerint mindenképp fiú lesz) rosszul alszik és nem fogom kiposztolni. Ha mégis, lőjjetek le és fogadjátok örökbe a gyerekemet, ő nem tehet semmiről!!

2 megjegyzés:

  1. hahaha, nagyon vicces vagy nővérkém! a blog cuki, de három pontban összefoglalom neked előre a tartalmát:
    1: terhesnek lenni nem túl izgi, a kilenc hónapról - jó esetben - sok mondandó nincs: először émelyegsz és mindig alszol, aztán kövér vagy és soha többet nem alszol, időnként orvosi rendelőkben üldögélsz. ez sem túl izgi.
    2: aztán szülsz. fáj, de gyerek lesz belőle, ami ultracuki ezért azonnal újra akarod csinálni. igen, ez normális.
    3: végül állandóan otthon vagy és úgyse lesz más témád, mint hogy a gyerek mennyit aludt, mennyit evett, mennyit kakált. kivéve ha a tűsarkús anyuka típus leszel, aki ahelyett, hogy a zabálnivaló gyerekét sündörgetné egész nap azon sopánkodik, hogy miért nem mehet dolgozni. na ez nem normális.

    alig várom a mit-nem-fogok-és-mit-fogok-csinálni-amikor-anyuka-leszek posztokat roppant jól fogunk szórakozni rajta egy év múlva:))

    VálaszTörlés
  2. meglátjuk!!! egyébként meg nincs igazad, mert te sem csak az übercuki egyfogúról tudsz beszélni, sőt a baráti körödben nincs is csecsemő (nem, a dani által örökbefogadott iszonyatokat nem számítom a baráti körödbe!!:) ), úgyhogy lehet hogy vagy olyan szerencsés, hogy nem is ismersz ilyet, pedig hidd el nekem, RETTENETESEK!!!:)

    VálaszTörlés