2012. január 12., csütörtök

zsák

Peekandclopperburg (remélem így írják) bogival és krisztiánnal, az uramnak kerestünk öltönyt, persze hiába. Közben fennakadt a szemem egy tüneményes pici ruhán. Utálkozók hallgassanak, de a ruha ráadásul 32-es méretű volt, ami különösen szuper, mert kevés helyen árulják ezt a méretet:).

Halványszürke, ujjatlan, kerekkivágásos, kis tüneményes felül, mellig viszonylag zárt, de még azért férek bele rendesen, mell alatt pedig tökéletesen bő fazonú, még rá is játszva a bőségére, pontosan ideális pocaktakaró, ha hugica hízási üteméből indulok ki, első blikkre legalább hat hónapos koromig beleférnék.

Ja és nagyon csinos, ja és nagyon jól áll, ja és kilencezer a huszonhét helyett, tekintve hogy nincs még egy ilyen törpe a környéken valószínűleg. Felveszem, krisztián megnézi, mély undor: "baba, ennek semmi fazonja, ez egy zsák." Érvek, dehát beleférek majd pocakkal, képzeld el, nézd milyen jó bő és kényelmes: "Hát nem tudom, szerintem ez akkor is egy zsák. Attól hogy pocakod lesz még nem kell olyasmi ruhákat hordj amibe belefér".....

Na erre varrjál gombot, mindenesetre a ruha maradt. Nem tudom milyen ruhákat kell majd hordjak akkor..:)

2 megjegyzés:

  1. csoffadtburg király, zsákruha atom, titike őrült. miért, szerinte mit kéne majd hordanod?

    VálaszTörlés
  2. istentudja, laposabb tokot kepzelt jonathannak szerintem..:) (a tok-ot nem en talaltam ki, o szokott igy hivni nagyon kedvesen...)

    VálaszTörlés