2012. január 13., péntek

popcorn

ez a bejegyzés csak annyival kapcsolódik a terhességhez, hogy annyit gondolkoztam ezen az elmúlt napokban, hogy tegnap este megettem egy egész tál popcorn-t, de kalifa csökkentett zsírtartalmú volt, csak 345 kalória és 300-al ugye ehetek többet mert terhes vagyok, tehát csak 45 kcal plussz, akárhogy is számolom :)

Szóval megnyertük az összes mozit, tehát a srácok körbejárják a nagy palace mozikat, leszerelik a pepsis automatákat és tesznek helyette colásat, ez eddig nagyon helyes. Ami viszont rettenetes, hogy körbefényképeztek közben és megmutattak pár fotót.

A mozik raktárában hatalmas zsákokban ott áll a popcorn. A zacskóra rá van írva a szavidő, a srácok 6-án voltak kinn, akkor még a 3-án már lejárt popcorn-t töltötték be. Magyarán ami popcorn-t kapsz egy moziban, azt

1. nem ott pattogtatják. ahol még a gép is ott van, oda beletesznek pár magot, hogy az pattogjon, de nem azt adják el

2. napokkal előbb kipattogtatják és lezacskózzák, majd abban áll és napokkal a szavatossága lejárta után (gyártási idő ismeretlen) kiborítják a rekeszbe, majd onnan megkapod. Nap végén a maradék popcorn-t visszaöntik egy zsákba, visszakötözik és másnap újra kiöntik.

Kértem a srácokat, hogy legközelebb fotózzanak nachos-t is, hátha akkor már egyáltalán nem akarok majd moziba menni, egy csomó pénzt meg lehet így spórolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése